Cadware Moraine 3D werkstations

Cadware Moraine High Performance 3D werkstations

3 september 2020

Cadware Moraine werkplek

Cadware introduceert de nieuwe Moraine High Performance 3D werkstations. De basis van deze nieuwe systemen is de tiende generatie Intel Core processoren. Op die manier maken we weer een mooie stap in performance. Net als met voorgaande generaties Cadware werkstations is het ons weer gelukt de snelste systemen voor uw 3D CAD toepassing te maken.

De nieuwe werkstations zijn uitstekende allrounders. Ze werken natuurlijk soepel en snel met 3D CAD toepassingen. Ze zijn echter ook nog eens prima geschikt voor bijvoorbeeld FEA werk en rendering. Het is daarmee het ideale systeem voor de complete engineer.

Twee smaken

De Cadware Moraine High Performance 3D werkstations komen in twee smaken: de standaard Cadware Moraine en de Cadware Moraine S. De eerste is bij uitstek geschikt voor standaard 3D CAD werk. De tweede is een goede keuze wanneer ook andere toepassingen en functionaliteiten een rol spelen.

Wat zit erin?

We maken gebruik van Nvidia Quadro professionele grafische kaarten. We ondersteunen u graag bij de keuze van de juiste grafische kaart. Daarnaast vindt u alle aansluitingen, die u van een modern desktop werkstation mag verwachten. Zo zijn de systemen voorzien van 2,5 Gbps Ethernet en Wifi 6 (802.11ax).

Kijk nu in onze webshop of laat u zich adviseren over welke configuratie het beste past bij uw situatie.

Fred Hoebink

03 sep 2020