Over ons

Cadware

Cadware is een innovatief bedrijf dat high performance systemen levert specifiek voor Engineering toepassingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de CAD en PLM branche kunnen we precies vertellen welk systeem het beste past bij uw toepassing.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Onze service gaat bovendien verder dan bij de meeste andere leveranciers. Mocht er na de levering onverhoopt iets niet naar wens zijn, herstellen wij dit snel en vakkundig.

Onze innovatie

Hard- en software verandert voortdurend. Wij blijven nieuwe technologieën onderzoeken en passen er waar nodig onze systemen op aan. In ons kenniscentrum ontwikkelen we bovendien software voor het meten van de praktijkgerichte performance van een engineering werkstation. Met deze kennis kunnen we onze systemen continu verbeteren zodat u de best mogelijke performance mag verwachten.

Onze producten

Iedereen die met Engineering software werkt, weet dat lang wachten onlosmakelijk onderdeel van het werk is. Elk software pakket vraagt op zijn eigen manier performance van de hardware. Het optimaal afstemmen van de hardware op deze vraag levert grote voordelen op. Cadware kent deze eisen en haalt met haar werkstations het maximale uit de huidige technologie. Wij adviseren u bovendien actief over de optimale oplossing voor uw situatie. Dit levert u als gebruiker een reductie van wachttijden en een flitsend reagerend systeem op.

Cadware levert systemen die de wachttijden tot wel 60 % reduceren en bovendien fluisterstil zijn.

Onze garantie en service

Standaard ontvangt u 2 jaar garantie op geleverde apparatuur. Wij begrijpen echter dat niets zo vervelend is om niet te kunnen werken als systemen of software het laten afweten. Daarom heeft u de mogelijkheid om een on-site service contract op maat af te sluiten. In geval van een storing staan wij zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Referenties

Marel Meat logo

Marel Red Meat koos na een lange weg voor Cadware als leverancier voor de werkstations voor haar Solidworks gebruikers. Lees hier het fascinerende verhaal over de zoektocht naar performance en reductie van wachttijden.

Geomil Equipment BV

Geomil Equipment BV

Geomil Equipment B.V. is de uitvinder van de Cone Penetration Testing (CPT) technologie, in het Nederlands sondeertechniek genoemd. Met sondeertechniek is meer inzicht te krijgen in het draagvermogen van de ondergrond. Op zoek naar een oplossing voor hun performance problemen kwam Geomil bij Cadware terecht.

Klik voor meer informatie.

Logo E2M

E2M Technologies

E2M ontwikkelt hoogwaardige, elektrisch aangedreven bewegingssystemen voor onder andere professionele simulatoren, offshore golfcompensatiesystemen en attracties. Lees verder hoe E2M profiteert van snelle werkstations van Cadware.

Klik voor meer informatie.

Logo Pal-V

PAL-V

PAL-V ontwikkelt de droom van velen: een auto, die kan vliegen, ofwel een vliegtuig, dat kan rijden. PAL-V gebruikt Cadware werkstations voor de ontwikkeling van dit fascinerende product.

Klik voor meer informatie.

Logo E2M

Vredo Dodewaard

Vredo is producent van hoogwaardige, geavanceerde agrarische en fine turf machines. Vanwege de omvang en de complexiteit heeft Vredo te maken met grote samenstellingen. Via hun software leverancier kwam Vredo bij Cadware uit.

Klik voor meer informatie.

Logo Damen

Damen Dredging Equipment

Damen Dredging Equipment in Nijkerk is de specialist voor uitermate efficiënt baggermaterieel. Het bedrijf maakt deel uit van de Damen Shipyards Group. Voor productontwikkeling wordt gebruik gemaakt van Autodesk Inventor.De werkstations van CADware maakten een einde aan de performance problemen.

Klik voor meer informatie.

Partners

Cadac Group

Cadac Group is een toonaangevende aanbieder van software en consultancy aan verschillende bedrijfstakken, zoals de maakindustrie en de bouwsector.
Als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner gaat Cadac Group voorop in de digitale transformatie. Met betrouwbare softwareoplossingen en branche specifieke kennis helpt Cadac Group de design-, maak- en gebruiksprocessen van bedrijven te digitaliseren. Cadac Group is een van de grootste internationale spelers met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Australië. In Nederland is Cadac Group gevestigd in Heerlen (hoofdkantoor), Vianen en Meppel.

cards PLM solutions

cards PLM Solutions

cards PLM Solutions levert software en hoogwaardige dienstverlening en zorgt dat de investering van de klant snel rendeert. Doordat cards zich onderscheidend in markt positioneert en met een hoge kenniswaarde zich flexibel weet in te zetten op 4 belangrijke trends in de maakindustrie middels haar producten, oplossingen en diensten. Daardoor kan de klant zich (blijven) richten op de kernactiviteiten van het bedrijf. Deze 4 trends zijn: een sterke toename van de complexiteit van producten, de toenemende globalisatie van het zaken doen, toename op het gebied van internationale wet- en regelgeving en het steeds verder reduceren van de time-to-market.

cards PLM Solutions is Platinum Partner van Siemens PLM Software en heeft vestigingen in Nederland en België. cards PLM Solutions is opgericht in 1999 en het team telt 40 gemotiveerde medewerkers. Daarnaast is cards PLM Solutions exclusief reseller van Cortona3D, voor de gehele Benelux. cards is gespecialiseerd in NX ™ (CAD, CAM, CAE, CMM), Tecnomatix ®, Teamcenter ®, Rulestream Engineer-to-Order solution, en Technische Publicatie software.

3D CONNEXION

De 3D muizen van 3Dconnexion zijn een begrip. Ze zijn onmisbaar in het 3D ontwerpproces. Ze maken intuïtieve, eenvoudige en precieze positionering en manipulatie van uw model mogelijk op een manier, dat zijn gelijke niet kent. Aangevuld met een unieke CadMouse vormt dit de basis van de bediening van uw CAD systeem. Het is niet alleen productiviteitsverhogend, maar het draagt ook bij aan het beperken van de kans op ontwikkeling van werk gerelateerde fysieke problemen als RSI.

Innoptus

Innoptus

Innoptus ondersteunt industriële bedrijven in de maakindustrie in hun digitale transformatie door hun productontwikkeling en productieprocessen te verbeteren en te versnellen.

Als marktleider in de Benelux voor PTC-oplossingen maken onze mensen en hun expertise altijd het verschil. We begrijpen als geen ander hoe uw bedrijf ontwikkelt, beheert, produceert en diensten aanbiedt. We begrijpen u en uw markt. Zo maken we het mogelijk dat u de meest wonderlijke projecten realiseert.

PTC Certificeringen: PTC Platinum Partner, PTC PLM Advanced Partner, PTC PLM VIP Partner

Innoptus is ontstaan uit de krachtenbundeling van CadCorner in België en GPO Solutions in Nederland. Samen met Infinite Simulation Systems maakt Innoptus deel uit van 4ITEGO GROUP dat mensen, middelen en bedrijven samenbrengt die uitblinken in diepgaande kennis en expertise op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie.

Visiativ logo

Visiativ

De missie van Visiativ is om van digitale transformatie een prestatiemotor voor bedrijven te maken. Dit doen we door samen met onze klanten te bouwen aan de lange termijn. Dit noemen we onze belofte: “Sharing is growing”. We ondersteunen onze klanten door oplossingen en diensten te bieden voor het plannen, implementeren, beheren en monitoren van transformaties met een unieke en innovatieve aanpak gebaseerd op drie pijlers: Consult (advies en ondersteuning), Engage (oplossingen en implementatie) en Connect (communities voor kennisdeling).

MSI logo

MSI

MSI is sinds jaar en dag leverancier van hoogwaardige componenten voor computers en voor laptops. De belangrijkste markt hiervoor is de consumentenmarkt. MSI heeft echter ook uitstekende producten voor de professionele markt. De complete lijn aan mobiele werkstations blinken uit door innovativiteit en hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn bovendien volledig gecertificeerd voor alle courante CAD toepassingen.

SolidWorks logo

Solidworks

Solidworks is een toonaangevend producent van 3D CAD software. Cadware is Solidworks Solution partner. Dat betekent, dat Cadware toegang heeft tot de software en ondersteuning. Hiermee kunnen we onze systemen beter testen en onze klanten beter van dienst zijn.

Uiteraard zijn Cadware systemen bij uitstek geschikt voor Solidworks. Laat u informeren wat dit voor u kan betekenen.

KLIETSCH

De engineeringgroep Klietsch GmbH werd in 1973 opgericht als leverancier van technische diensten. Na de succesvolle marketing van softwareoplossingen die oorspronkelijk bedoeld waren voor intern gebruik op het gebied van technische berekeningen, werden de eerste 3D CAD-oplossingen in de jaren 1990 op de markt gebracht. Vandaag presenteert de engineeringgroep Klietsch GmbH zich als een fullserviceprovider voor 3D CAD-, PLM- en PDM-oplossingen uit de PTC Creo-productfamilie, inclusief eigen oplossingen en assistenten (o.a. SolidSteel) voor Creo Elements / Direct Modeling, SOLIDWORKS en Siemens NX. De services omvatten competent advies, levering en turnkey-installatie van uw softwareoplossingen. Bovendien biedt Klietsch softwareoplossingen op maat, integratie in bestaande infrastructuren (ERP / PPS-koppeling), gegevensbeheer (PDM, PLM), training en competente en snelle ondersteuning. Met meer dan 40 jaar aanwezigheid op de markt, 2 locaties, internationale verkoop en meer dan 1000 klanten wereldwijd, is de engineeringgroep Klietsch GmbH een sterke en betrouwbare partner.

Huur een tijdelijk systeem

Tijdelijke capaciteit

Het komt regelmatig voor, dat er voor een project tijdelijk extra engineering capaciteit nodig is. Om daarvoor meteen een extra werkstation aan te schaffen is niet altijd wenselijk. Voor die situaties biedt Cadware de mogelijkheid aan een goed werkstation te huren.

Flexibel maar solide

Dit levert u de nodige flexibiliteit op. Cadware stelt niet zomaar een systeem ter beschikking. De huurconfiguratie is altijd gebaseerd op de courante high performance werkstations van Cadware. Dit systeem is uitgerust voor alle werksituaties, krachtig, snel en stil. Mocht het systeem zo goed bevallen, dat u het wilt houden, doen wij een nette aanbieding op basis van het verrekenen van huurpenningen.

Neem contact op voor tarieven en meer informatie.

Systeem op proef

Eerst zien, dan geloven!

Staat u op het punt om nieuwe werkstations aan te schaffen en wilt u zichzelf overtuigen, dat de keuze voor een Cadware systeem de juiste is? Wij kunnen de drempel voor u verlagen door  u een systeem op proef te leveren.

Twee weken uitproberen

Wij bieden u de mogelijkheid voor een periode van twee weken een systeem op proef te krijgen. Hieraan zijn geen financiële verplichtingen verbonden. Het enige wat wij van u vragen, is het systeem serieus te testen en te vergelijken met uw huidige systemen en de (meet-)resultaten met ons te delen. Deze testresultaten vormen de onderbouwing voor de juiste keuze bij uw hardware aanschaf.

Gedegen beslissing

Dankzij deze ervaring kunt u onderbouwd een beslissing nemen over de aanschaf. Bevalt het systeem, doen wij u een passende aanbieding. Bij akkoord kan het systeem meteen blijven staan. Eventuele overige hardware wordt nageleverd.

Contacteer ons voor een kosteloze test.

Cadware LABS: de juiste hardware voor de beste performance

Ontwerpen met CAD-software vergt veel van een werkstation. Elke engineer heeft wel eens last van wachttijden. Wachten tot het model is geopend of een update van een werktekening is doorgerekend. Wachttijden zijn vervelend en kosten tijd en geld.

3D-CAD software stelt heel specifieke eisen aan een werkstation. De keuze voor het juiste systeem kan een flinke impact hebben op hoe de software reageert en presteert. Ook de kleinste nuances spelen een rol voor het bereiken van de maximale performance.

Maakt u daarnaast gebruik van andere zware toepassingen als FEA of rendering, heeft dat een belangrijke invloed op de keuze van de configuratie.

Snelle ontwikkeling

In de afgelopen jaren hebben we een schat aan kennis opgedaan. We weten van de meest uiteenlopende situaties wat er van een werkstation wordt gevraagd. Dat is het gevolg van doorlopend onderzoek, eigen tests en feedback van klanten.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Cadware volgt deze ontwikkelingen op de voet. Bij elke vernieuwing onderzoeken wij hoe deze onze klanten maximaal kan helpen. Voor de gemiddelde gebruiker is dit niet bij te houden. Als dan ook nog de software en de aanspraak op de hardware, verandert, lijkt er geen beginnen aan.

Fluisterstil

Maar er is goed nieuws: het is ook niet nodig om aan die zoektocht te beginnen. Waarom zou u opnieuw het wiel proberen uit te vinden? Cadware is specialist in het leveren van werkstations die speciaal geschikt zijn voor CAD-software. Systemen die Cadware levert reduceren wachttijden met 40 tot 60% ten opzichte van standaard, niet-gespecialiseerde systemen van bekende leveranciers. Bovendien werken de werkstations van Cadware fluisterstil.

Deskundig

Het geheim van Cadware steekt in het eigen onderzoek dat het bedrijf doet. In het Cadware LABS-programma onderzoekt Cadware de performance van hardware in combinatie met de software van de engineer. Dit onderzoek is zowel theoretisch, dus op basis van de specificaties, als empirisch van aard: alle details van de systemen worden uitgebreid getest met de meest veeleisende 3D-berekeningen, om te kunnen bepalen op welke manier de maximale performance van specifieke engineering toepassingen geraliseerd kan worden..

Cadware LABS zorgt ervoor dat de specialisten van Cadware ondernemingen deskundig en volledig kunnen adviseren over de juiste hardware die past bij de CAD-toepassingen die in de specifieke bedrijfscontext worden gebruikt. Zo weet u zeker dat de productiviteit van uw ontwerpers zo min mogelijk gehinderd wordt. Cadware geeft uw performance een boost

Team

John van Doorn

John van Doorn

Directeur / Account Manager

John is directeur van Cadware en heeft als consultant/programmeur al meer dan 30 jaar ervaring met CAD en PLM.

+31 (0) 85 30 16 107
sales@cadware.nl

Maurice van Aggelen

Maurice van Aggelen

Account Manager

Maurice is Account Manager / Adviseur met vele jaren ervaring in de IT branche

+31 (0) 85 30 16 107
sales@cadware.nl

Fred Hoebink

Fred Hoebink

Sales Manager

Fred heeft een werktuigbouwkundige achtergrond. Hij combineert dat met een jarenlange ervaring in allerlei facetten van CAD gebruik en implementatie. Hij heeft daarnaast diepgaande kennis van de invloed van de hardware op de productiviteit van de engineer. Daarom is hij de aangewezen persoon  voor een gedegen advies.

+31 (0) 85 30 16 107
sales@cadware.nl

Rein de Vries

Rein de Vries

Account Manager Duitsland

Rein heeft zijn eerste ervaring met CAD-software opgedaan tijdens zijn studie Technische Natuurkunde aan de Hogeschool in Eindhoven. Hij is woonachtig in Duitsland en is verantwoordelijk voor onze klanten in zuid-oost Nederland en Duitsland. Rein beantwoordt graag al uw vragen omtrent computer hardware en helpt u graag met het vinden van het juiste systeem voor een optimaal gebruik van uw CAD-programma.

+31 (0) 85 30 16 107
sales@cadware.nl