Nieuws

Nvidia Quadro RTX: sneller mooie plaatjes maken

4 oktober 2019

De nieuwe generatie Nvidia Quadro grafische kaarten is natuurlijk sneller dan de vorige. U kunt rekenen op een performance verbetering van zo’n 25 tot 35%. Dat is natuurlijk prettig voor elke CAD gebruiker. Deze nieuwe generatie heeft echter nog iets meer.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

MSI WS65 en WS75 mobiele werkstations

19 augustus 2019

Een nieuwe generatie Intel processoren leidt tot nieuwe systemen. Dit keer valt het ook samen met de nieuwe Nvidia Quadro grafische kaarten.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

CadMouse Pro Wireless Left, lang verwacht, toch gekomen

12 juli 2019

Eindelijk is er nu een goede professionele muis voor linkshandigen. De CadMouse Pro Wireless Left heeft alle voordelen van de zojuist geïntroduceerde CadMouse Pro Wireless, afgestemd op linkshandig gebruik. Uiteraard kan ook deze muis gecombineerd worden met de productiviteitsverhogende 3D muizen van 3Dconnexion.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

Op maat gesneden

17 juni 2019

Het Tomahawk werkstation is een verfrissend alternatief voor de traditionele werkstations. Het is sluit precies aan bij de eisen, die aan een 3D CAD werkplek worden gesteld en dat met bijzonder vriendelijk prijskaartje.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless

4 juni 2019

De populaire CadMouse en de CadMouse Wireless hebben een broertje gekregen. De CadMouse Pro Wireless heeft hetzelfde formaat als de grotere CadMouse, maar dan draadloos. Het heeft dezelfde uitgebreide functionaliteit en is op een flink aantal punten verbeterd.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

Cadware is Solidworks Solution Partner

15 januari 2019

Met trots kondigen wij aan, dat Cadware de status van Solidworks Solution Partner heeft behaald.

Lees verder…

Cadware Maynard werkstation

Specialisme breed uitgemeten

20 november 2018

Cadware levert werkstations, die geoptimaliseerd zijn voor het werken met 3D CAD toepassingen. De nieuwe Cadware Maynard werkstations volgen die lijn: maximale 3D CAD performance. Ze doen echter meer dan dat.

Lees verder…