Nieuws

Cadware Ridgway werkplek

Cadware Ridgway High Performance Engineering werkstations

14 oktober 2020

Voor de engineer, die naast constructiewerk met zijn CAD systeem ook regelmatig complexe berekeningen (FEA) moet doen, is de Cadware Ridgway het ideale werkstation.

Waarom? Lees hier…

Nvidia Quadro RTX 5000

Nvidia Quadro RTX5000 in de aanbieding

29 september 2020

Heeft u behoefte aan een uitzonderlijk snelle grafische kaart voor uw CAD systeem? De Nvidia Quadro RTX5000 is niet alleen geschikt voor het werken met zeer grote samenstellingen, maar ook een fantastische oplossing voor rendertoepassingen, zoals Keyshot en Solidworks Visualize. Deze kaart is nu voor een zeer scherpe prijs uit voorraad leverbaar, los of in een Cadware werkstation.

De actie geldt, zolang de voorraad strekt.

SpaceMouse Enterprise kit 2

De nieuwe kits van 3DConnexion

16 september 2020

Met het verschijnen van de drie nieuwe Cad-muizen heeft 3DConnexion ook zijn complete kits aangepast. 

Lees verder voor meer informatie…

CadMouse Compact

3DConnexion brengt nieuwe muizen op de markt

16 september 2020

Met de CadMouse Pro, de CadMouse Compact en de CadMouse Compact Wireless brengt 3DConnexion drie nieuwe muizen op de markt. De populaire Cadmouse Pro Wireless krijgt een staartje en de CadMouse Compact versies voor de professional met een iets kleinere hand. 

Lees verder voor meer informatie…

Cadware Moraine werkplek

Cadware Moraine High Performance 3D werkstations

3 september 2020

Cadware introduceert de nieuwe Moraine 3D werkstations. De basis van deze nieuwe systemen is de tiende generatie Intel Core processoren. We maken weer een mooie stap in performance.

Lees verder voor meer informatie…

Nvidia Quadro RTX: sneller mooie plaatjes maken

4 oktober 2019

De nieuwe generatie Nvidia Quadro grafische kaarten is natuurlijk sneller dan de vorige. U kunt rekenen op een performance verbetering van zo’n 25 tot 35%. Dat is natuurlijk prettig voor elke CAD gebruiker. Deze nieuwe generatie heeft echter nog iets meer.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

CadMouse Pro Wireless Left, lang verwacht, toch gekomen

12 juli 2019

Eindelijk is er nu een goede professionele muis voor linkshandigen. De CadMouse Pro Wireless Left heeft alle voordelen van de zojuist geïntroduceerde CadMouse Pro Wireless, afgestemd op linkshandig gebruik. Uiteraard kan ook deze muis gecombineerd worden met de productiviteitsverhogende 3D muizen van 3Dconnexion.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

Op maat gesneden

17 juni 2019

Het Tomahawk werkstation is een verfrissend alternatief voor de traditionele werkstations. Het is sluit precies aan bij de eisen, die aan een 3D CAD werkplek worden gesteld en dat met bijzonder vriendelijk prijskaartje.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless

4 juni 2019

De populaire CadMouse en de CadMouse Wireless hebben een broertje gekregen. De CadMouse Pro Wireless heeft hetzelfde formaat als de grotere CadMouse, maar dan draadloos. Het heeft dezelfde uitgebreide functionaliteit en is op een flink aantal punten verbeterd.

Lees verder…

CadMouse Pro Wireless Left

Cadware is Solidworks Solution Partner

15 januari 2019

Met trots kondigen wij aan, dat Cadware de status van Solidworks Solution Partner heeft behaald.

Lees verder…