CadMouse Pro Wireless

CadMouse Pro Wireless

Fred Hoebink

04 juni 2019

CadMouse Pro Wireless

4 juni 2019

De CadMouse verliest zijn draad

De CadMouse is inmiddels een behoorlijk populair apparaat onder CAD gebruikers. Naast de hoge kwaliteit en precisie biedt het ook nog uitgebreide functionaliteit voor uw 3D CAD toepassingen. De CadMouse Pro Wireless is de draadloze variant van deze populaire muis. Het is daarmee de ideale muis voor de ‘mobiele engineer’ met grote handen. Er zijn daarnaast ook nog flink wat verbeteringen doorgevoerd.

CadMouse Pro Wireless

Ergonomisch ontwerp

Mobiele engineering werkplekken vragen om een krachtige maar draagbare uitrusting. De CadMouse Pro Wireless combineert CAD-specifieke voordelen, zoals een echte middelste muisknop en het ‘Smart Mouse Wheel’ in één compacte draadloze muis.

​Duurzaam

De mechanische elementen zijn nieuw ontwikkeld. De knoppen zijn goed voor 50 miljoen kliks. Dat betekent, dat de muis vele jaren mee kan.

CadMouse Pro Wireless

Precisie voor serieuze CAD toepassingen

De energiezuinige en uiterst nauwkeurige optische sensor zorgt ervoor, dat uw cursor precies dat doet wat u bedoelt. De hoge resolutie van 7.200 dpi en een scan frequentie tot 1000 Hz maken dit mogelijk. De PTFE voetjes zorgen verder voor het soepel glijden van de muis.

De CadMouse Pro Wireless heeft een grote accu met een capaciteit van 1000 mAh. Daarmee is deze twee keer zo groot als bij reguliere draadloze muizen. De muis zal daardoor naar verwachting 3 maanden meegaan tussen twee laadacties (bij normaal gebruik).

Meervoudig aansluitbaar

De CadMouse Pro Wireless wordt standaard geleverd met de 3Dconnexion Universal Receiver. Deze wordt in een beschikbare USB poort geschoven en valt verder vrijwel niet op. Ook andere draadloze 3Dconnection apparaten werken op deze zelfde ontvanger. Daarnaast kan deze muis ook met een Bluetooth verbinding worden gebruikt. Deze is tegenwoordig in veel laptops geïntegreerd. Als laatste kan ook de meegeleverde USB kabel worden gebruikt. Hiermee kan de muis tijdens het gebruik opgeladen worden.

CadMouse Pro Wireless

Slimme functies

Twee eigenschappen van de CadMouse Pro Wireless zijn bijzonder praktisch voor het werken met moderne CAD toepassingen. De QuickZoom knoppen en het ‘Smart Mouse Wheel’ met SmartScroll functie. Deze laatste herkent de toepassing en levert automatisch de juiste scroll functionaliteit: exacte klik-voor-klik werking voor het zoomen in CAD toepassingen of snel scrollen met traagheidseffect voor Webpagina’s en documenten. Met Quickzoom kan met een enkele druk op de (duim-)knop worden in- en uitgezoomd op een detail in het model.

Onder een speciale knop boven het muiswiel is het radiaal menu beschikbaar. Dit geeft direct toegang tot wel acht van uw favoriete commando’s voor elke toepassing of omgeving.

Bestellen?

Wilt u gelijk bestellen, kunt u terecht in onze webshop.

Informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de te behalen voordelen.

Nieuwscategorieën