CadMouse Pro Wireless Left, lang verwacht, toch gekomen

CadMouse Pro Wireless Left

Fred Hoebink

12 juli 2019

CadMouse Pro Wireless Left

12 juli 2019

 

De CadMouse doet het met links

Een lang gekoesterde wens van veel linkshandigen gaat in vervulling: er komt nu eindelijk een goede linkshandige muis. Voor linkshandige constructeurs is het nog mooier. Het gaat hier namelijk om de linkshandige uitvoering van de zojuist geïntroduceerde CadMouse Pro Wireless van 3Dconnexion. Het apparaat profiteert daarmee van alle verbeteringen van een toch al goed product.

CadMouse Pro Wireless Left

Ergonomisch ontwerp

Zowel voor de vaste als de mobiele werkplek is de CadMouse Pro Wireless Left een uitkomst. De uitstekende ergonomie en de uitgebreide functionaliteit zorgen voor een uitstekende oplossing.

Duurzaam

De mechanische elementen zijn nieuw ontwikkeld. De knoppen zijn goed voor 50 miljoen kliks. Dat betekent, dat de muis vele jaren mee kan.

CadMouse Pro Wireless Left

Precisie voor serieuze CAD toepassingen

Sensor en PTFE voetjesDe energiezuinige en uiterst nauwkeurige optische sensor zorgt ervoor, dat uw cursor precies dat doet wat u bedoelt. De hoge resolutie van 7.200 dpi en een scanfrequentie tot 1000 Hz maken dit mogelijk. Ondanks de top specificaties werkt de CadMouse Pro Wireless tot 2 maanden op een acculading. De PTFE voetjes zorgen verder voor het soepel glijden van de muis.

De CadMouse Pro Wireless Left heeft een grote accu met een capaciteit van 1000 mAh. Daarmee is deze twee keer zo groot als bij reguliere draadloze muizen. De muis zal daardoor naar verwachting 3 maanden meegaan tussen twee laadacties (bij normaal gebruik).

Meervoudig aansluitbaar

De CadMouse Pro Wireless Left wordt standaard geleverd met de 3Dconnexion Universal Receiver. Deze wordt in een beschikbare USB poort geschoven en valt verder vrijwel niet op. Ook andere draadloze 3Dconnection apparaten werken op deze zelfde ontvanger. Daarnaast kan deze muis ook met een Bluetooth verbinding worden gebruikt. Deze is tegenwoordig in veel laptops geïntegreerd. Als laatste kan ook de meegeleverde USB kabel worden gebruikt. Hiermee kan de muis tijdens het gebruik opgeladen worden.

CadMouse Pro Wireless Left

Slimme functies

Twee eigenschappen van de CadMouse Pro Wireless Left zijn bijzonder praktisch voor het werken met moderne CAD toepassingen. De eerste zijn de QuickZoom knoppen. Hiermeekan met een enkele druk op de (duim-)knop worden in- en uitgezoomd op een detail in het model. Daarnaast is er het ‘Smart Mouse Wheel’ met SmartScroll functie. Deze laatste herkent de toepassing en levert automatisch de juiste scroll functionaliteit: exacte klik-voor-klik werking voor het zoomen in CAD toepassingen of snel scrollen met traagheidseffect voor Webpagina’s en documenten.

Onder een speciale knop boven het muiswiel is het radiaal menu beschikbaar. Dit geeft direct toegang tot wel acht van uw favoriete commando’s voor elke toepassing of omgeving.

Bestellen?

Wilt u gelijk bestellen, kunt u terecht in onze webshop.

Informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de te behalen voordelen.

Nieuwscategorieën

CadMouse Pro Wireless

CadMouse Pro Wireless

CadMouse Pro Wireless 4 juni 2019De CadMouse verliest zijn draad De CadMouse is inmiddels een behoorlijk populair...

Lees meer